Blogpost: Marjolein

Reading Challenge - Engelse boeken

Aangezien ik heel veel Engels lees (bijna alleen maar de laatste tijd) en ik merkte dat een heleboel van deze boeken (nog) niet in het Nederlands vertaald zijn, heb ik besloten om de Hebban tip op te volgen en een blog te schrijven met een lijst van alle Engelse boeken die ik wil lezen/heb gelezen voor de challenge van dit jaar. Ik heb ze nog niet allemaal gepland, dus de lijst is nu nog niet zo lang. 

Mijn totale challenge staat op 12 voor 2016. Voor veel mensen zal dit extreem weinig lijken, en dat snap ik. Maar ik lees langzaam en het is nog niet de gewoonte die ik wil dat het is, dus ik bouw het rustig op. (Maar als ik m'n lijst zo zie verwacht ik dat ik er wel overheen ga dit jaar...)

Verder even ter verduidelijking; de vetgedrukte boeken heb ik gelezen, de schuingedrukte titels ben ik nu aan het lezen. 

3/12

Vampires in the Lemon Grove - Karen Russel
Safe as houses - Marie-Helene Bertino
I love Dick - Chris Kraus
How to be both - Ali Smith
High Rise - J.G. Ballard
The life and death of Sophie Stark - Anna North
Fates and furies - Lauren Groff
All the light we cannot see - Anthony Doerr
Bucky F*cking Dent - David Duchovny

Reacties op: Reading Challenge - Engelse boeken

Gesponsorde boeken