Blogpost: MissHellinga

Red Dawn Rising Adventure: Cover (1.0)

Het is alweer een tijdje geleden dat er een update is geweest over Red Dawn Risingthe lovely novel met boze mensen, trauma’s, geschreeuw, geschiet, en een chick die anderen bedreigen dat ze in hun bed worden verbrand – ik beloof je, ik ben zelf harstikke sane en lief en aardig en leuk.

Terwijl ik dit schrijf, wordt mijn geduld wederom getest, omdat ik nog steeds geen feedback heb ontvangen. Het werkt namelijk zo: een team ontfermt zich over mijn boek en bespreekt elke letter en elk woord en elke spatie en bewoording tot ze het met elkaar eens zijn over wat er aangepast, verwijderd, aangepast, of toegevoegd moet worden. Vervolgens sturen ze het naar mij en heb ik zes weken om het te accepteren, te weigeren, of zelf extra aanpassingen door te voeren. Het heeft me months upon months upon months gekost om het boek te schrijven, maar ja tuurlijk, laat me het hele ding even in een paar weken aanpassen…

ANYWHO
Ze zijn wel bezig met m’n boek aangezien ik onlangs een mail kreeg met de eerste versie van de cover. In mijn hoofd heeft Morgan donker haar en enorm ‘aanwezige’ ogen. Ze kijkt sneakily over haar schouder in een manier waarop je begint te twijfelen of  er misschien iets gaat exploderen.De cover daarentegen….
Het
Was

Nieuwsgierig naar hoe het verder gaat? Klik op de link en lees verder!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Red Dawn Rising Adventure: Cover (1.0)

Gesponsorde boeken