Blogpost: Sophie's Blog

Reizen en lezen

ed3efcfd73504fd6a4124be3f8cbda52.jpgAfgelopen weken toen ik lekker op boekenjacht was in verschillende boekhandels door het land, nam ik onderweg ook altijd één of twee boeken mee om onderweg te lezen. Ja twee boeken af en toe omdat ik dan niet op tijd kon kiezen in welke ik nu echt onderweg wilde gaan lezen en ik had het openbaar vervoer te halen. Een kwartiertje in de tram, een half uurtje in de trein. Heerlijk om eigenlijk weer in de trein te lezen en nu schrijf ik dit zelfs in de trein haha.
Even weer overstappen op de bus.
Maar welk vervoermiddel dan ook, ik kan overal lezen.
Hoe is dat met jullie? Kan jij overal lezen waar je wilt? En zijn dwarsliggers misschien fijn? Of toch maar een echt boek mee op reis?

Greetings by Sophie

Lees verder op mijn site

Reacties op: Reizen en lezen

Gesponsorde boeken