Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    SavannahBay Boekverkoper

Blogpost: SavannahBay

Savannah’s Winkel Nieuwsbrief - Augustus/Pride

Augustus is Pride Month! Recente gebeurtenissen zoals in Hongarije, Georgië, maar ook dichter bij huis zoals de aanval op Fréderique laten zien hoe noodzakelijk het nog steeds is om vrijuit uit te kunnen dragen wie je bent en wie je liefhebt. Boeken kunnen helpen hierbij, om jezelf te vinden, te herkennen, nieuwe werelden te verkennen en je kracht te geven in de wereld buiten het boek.

Savannah staat de hele maand in het teken van Pride, met o.a. een kleurrijke expositie (zie hieronder), de Progress Pride vlag is weer op voorraad en we barsten van de boekentips.

Wat staat er nog meer op het programma? Hebban.nl en Gaykrant.nl trappen deze week af met de Regenboog Week, een van de themaweken van de CPNB-campagne Zomerlezen. De Regenboog Top 100 wordt op 7 augustus bekendgemaakt tijdens de vijfentwintigste Pride Amsterdam. Later deze maand is er ook het Utrechtse Midzomergracht festival (21 t/m 28 augustus), met onder andere de uitreiking van de Annie Brouwer-Korf prijs. 

Zelf organiseren we daarin met trots op 27 augustus het Queer Café in de Bibliotheek met als special guest Tobi Lakmaker. 

Tenslotte loopt onze mooie actie Savannah's Summer Stories gewoon door in augustus, met veel speciale aanbiedingen, teamtips, sale en meer.

Happy & safe Pride, en we zien je graag in de winkel!

Liefs van team Savannah Bay

Lees verder op mijn site

Reacties op: Savannah’s Winkel Nieuwsbrief - Augustus/Pride