Els Boot Auteur

Blogpost: Els Boot

Skopelos - over een zoektocht naar Ithaca

eea8cf1461f55921dd1e4cbdc6bc33ba.jpgVanaf vandaag is mijn boek Skopelos - over een zoektocht naar Ithaca -  weer te koop. Ik heb het jaren geleden engelstalig gepubliceerd op Amazon en nu weer een Nederlandse versie gepubliceerd. Nieuwe cover (zelfde als de engelstalige versie) nieuwe redactie. Ik ben tevreden. 
Op Amazon kreeg ik mooie reviews voor dit boek. Het is ook voor mij een dierbaar verhaal. Toen zelfs mijn redacteur mij liet weten het een mooi verhaal te vinden dat hij met veel genoegen gelezen had, wist ik dat het een goed besluit was het opnieuw nederlandstalig uit te geven. 

Deze titel is nu overal te koop. Het is helaas het Centraal Boekhuis nog niet gelukt er een afbeelding van de cover bij de voegen. Die voeg ik dus hierbij. Zodra dat probleem is opgelost zal ik dit boek toevoegen aan mijn boeken op Hebban.

Els Boot

Lees verder op mijn site

Reacties op: Skopelos - over een zoektocht naar Ithaca

Gesponsorde boeken