Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Augusta Nijzing Auteur

Blogpost: Augusta Nijzing

Soms worden dromen waar!

Vanaf dat ik zeven jaar was, schreef ik verhaaltjes die af en toe in schoolkrant geplaatst werden. Vanaf die tijd wist ik, ooit schrijf ik een boek. Toch kwam het er nooit van. Totdat ik op een dag bij 'toeval'op een website het volgende las: Wanneer je een boek wilt schrijven, maar er nooit aan begint word je waarschijnlijk tegen gehouden door de angst dat het mislukt. Dan is de mooie droom weg.
Voor mij was dat heel herkenbaar.
Ik wist wel dat ik een boek wilde schrijven, zonder dat ik ook maar een idee had waar dat boek dan over zou moeten gaan.
Omdat ik veel droom besloot ik op een morgen de droom van de afgelopen nacht als het begin van mijn boek te gebruiken. Ook verderop in het boek heb ik veel inspiratie uit mijn dromen gehaald.
Mijn man en ik hebben een bed & breakfast in het mooie Hoch Sauerland in Duitsland. Mijn boek heb ik tussen de bedrijven door geschreven. Terwijl ik wachtte tot het theewater kookte, op de strijkplank, wanneer mij al dekbedhoezen strijkend iets inviel...
Van jongsaf aan ben ik geïnteresseerd geweest in religie en spiritualiteit. Vanaf de dag dat mij verteld werd dat Sinterklaas niet bestaat, begon ook het geloof in de God, zoals die mij werd voorgehouden te wankelen. Een levenslange zoektocht naar de 'waarheid' begon.'Nachtverlichting' is een neerslag van die zoektocht geworden.
Een avonturenroman met spirituele wijsheden.
Het is uitgegeven door boekscout.nl 


Reacties op: Soms worden dromen waar!