Blogpost: Conny Schelvis

TBR-Pile door het plafond?

Deze week kwam ik op Twitter een link tegen naar een blog van Iris van http://www.carpelibra.nl wat ging over haar TBR (to be read) berg. Onder het motto, nieuw jaar, nieuw begin is ze vast besloten om haar TBR berg  te beklimmen…  Met een aantal en een streven… een stoer besluit !

Tja.. ik heb dus al eerder geroepen dat ik er wat aan ga doen en de wil is er maar dan komt er weer zo’n mooi boek op je pad… Het is niet mijn schuld dat die berg hoger wordt want er komen gewoon te veel mooie boeken uit en op mijn plank.

 Vluchtig tellen en ik dacht oei ik ga over de 150.. Op andere plank en stapel gewezen door manlief, even doortellen 194  (oeps) dus het idee is ook hier weer omhoog gekropen en ik dacht ik ga ze per genre, op alfabet op lijst zetten en echt tellen.. om vervolgens elke maand minimaal vijf titels van deze lijst te gaan lezen. Dat moet met mijn gemiddelde van 20 per maand wel lukken denk ik zo..

Lijst is af, als ik de boeken er bij tel die bij Femke op haar kamer liggen, oa. een aantal series die ik nog moet lezen van haar kom ik zelfs op het aantal uit van 272. Vallen er net ook nog twee boeken op de deurmat (BAM!  eerste boekenpost van 2016, heerlijk !) Dus we gaan van start met 274 boeken… (whoops).. Hoor ik daar de brievenbus… ( ja terwijl ik dit tik komt er weer een boek in de bus)

Lees verder op mijn site

Reacties op: TBR-Pile door het plafond?

Gesponsorde boeken