Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Margje_V

Te veel boeken.


Lezen is al mijn hobby vanaf het moment dat ik kon lezen.  Op de lagere school moesten we 1x in de zoveel tijd woordjes snellezen. Je had een minuut de tijd om zoveel mogelijk woorden voor te lezen. De lijst die je voor je kreeg had ook een achterkant, maar daar kwam bijna niemand aan toe. Ik wel! En daar was ik trots op! 
Meer dan de helft van de achterkant kletste ik er doorheen binnen die minuut. 

Al een aantal jaren ben ik op instagram te vinden.
fe5be55ade78ae584fb0f3e15fa6d4e6.jpg









    Margjes readings
 

Heerlijk vind ik het om tips te krijgen over boeken die ik MOET lezen of boeken die bijna in de winkel komen.
Mijn TBR stapel is te groot geworden om alles überhaupt nog binnen een jaar te kunnen lezen. 
De schrijvers die je een beetje leert kennen, de comments over boeken die je zelf post en natuurlijk af en toe een recensie plaatsen. Tijdens een buddyread las ik een boek van Mirjam Mieserius. Bestemming Parijs
Echt goed ben ik er misschien niet in, maar met wat oefenen kan het vast wel iets worden.

Het allerleukste van mijn boeken instagram is dat het gezellig is, zonder dat er nare comments komen. In het dagelijks leven lees ik op facebook ed toch best nare dingen die over elkaar en naar elkaar toe worden geschreven.
Ik ben redelijk anoniem op instagram en op mijn  Facebook. Ik heb  bijv. geen familie tussen mijn 'vrienden' staan. Het gaat alleen maar over boeken, boeken en nog eens boeken. Niet over wat ik eet, hoeveel kinderen ik heb, hoe lief mijn man en kinderen zijn, wat een geweldig leven ik heb ondanks elke dag extreme chronische pijn.  Gewoon lekker over boeken!  
















Lees verder op mijn site

Reacties op: Te veel boeken.