Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: The Black Sheep Indie

The Indie Awards zijn terug!

Vorig jaar voor het eerst, dit jaar terug voor seizoen twee. The Indie Awards, de literaire prijsruitreiking voor auteurs die uitgeven in eigen beheer, is in volle gang. 

Er is in Nederland een groeiende groep auteurs die de touwtjes in eigen handen neemt en hun boek uitgeven in eigen beheer (onafhankelijk - independent - indie). Om deze auteurs de eer te geven die ze verdienen, alsmede onderscheid te kunnen maken op basis van kwaliteit, hebben Simone Lucchesi en Sanne Hillemans deze prijsuitreiking in het leven geroepen. Op www.theindieawards.nl is meer informatie te vinden en kun je ook de uitreiking van vorig jaar bekijken!

Goed om te weten, dit jaar zetten we ook de redacteurs in het zonnetje met een speciale award voor de hardwerkende teamgenoten van de indie-auteurs.

De hele maand november kan er genomineerd worden, dus ben jij of ken jij iemand die in 2018 een boek heeft uitgegeven, of wil je je redacteur eren, nomineer dan nu via www.theindieawards.nl/nomineren!

Want zeg nou zelf, deze felbegeerde award wil iedereen wel in de wacht slepen!


%MCEPASTEBIN%

Lees verder op mijn site

Reacties op: The Indie Awards zijn terug!