Blogpost: Evie

Tweede Engelse boek van dit jaar

En ja hoor, ook boek 5 voor mijn reading Challenge is een Engels boek. Echt, zo zonde dat ik die niet kan toevoegen aan mijn balk. Want anders zou ik hierna al op 10% komen en dat vind ik toch al heel flink. Op dag 13 van het jaar ;-) Deze keer ga ik 99 days van Katie Cotugno lezen. Ik las reeds "How to love" van deze schrijfster. Een boek dat ik heel erg goed vond beginnen, maar waarbij ik af en toe wel wat op mijn honger bleef zitten. De opzet van het verhaal was goed, het idee erachter ook, maar soms bleef het wat hangen. Hopelijk is 99 days dan beter. Het klinkt in elk geval veelbelovend. Enne, gelukkig zette ik mijn challenge ook nog op Goodreads. Daar tellen de Engelse en Nederlandse boeken gewoon allemaal mee. 10%...Ik kom eraan! 

Reacties op: Tweede Engelse boek van dit jaar