Blogpost: Sofie

Unboxing: Touching Juliette

14-04-2018 door Sofie 3 reacties
Waarschijnlijk ben ik niet vaak zo extreem blij als nu. Mijn allereerste unboxing heb ik vandaag gedaan! Dat voelt als een mijlpaal, voor mijn lezershart. 

De unboxing was van Celebrate Books, een speciale box met de complete Touching Juliette serie. Binnenkort komt daar het nieuwe deel van uit, dus daar blijf ik nu zeker van op de hoogte. 

De box bevatte 3 stickers, 3 boekenleggers, een mok, een notitieboekje, een quote-kaart en uiteraard de 4 boeken. Ik zal een foto meesturen met deze blog☺️

Celebrate Books gaat stoppen. Dat nieuws is al even bekend. Ik heb besloten wel regelmatig een box te bestellen, als ik zeker weet dat ik mijn vaste lasten kan betalen. Er zijn nog meer webshops met soortgelijke boxen. Fairyloot en Boox zijn twee voorbeelden, en daar ga ik ook zeker meer research over doen. 
Het maakt eigenlijk niet echt uit waar je het doet, want een box bestellen is en blijft een absolute aanrader voor een lezers bucketlist. Die unboxing, met zoveel verrassingen, voelt zo goed en het is zo leuk!

Reacties op: Unboxing: Touching Juliette

Gesponsorde boeken