Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Karen

Vakantie

27-07-2018 door Karen 2 reacties
Lang leve de e reader. Want de stress van vroeger, over welke boeken ik mee zou nemen, en hoe ik zeker zou weten dat dit voldoende zou zijn, en voor elke stemming een goede titel, die is wel weg. Mijn ereader staat vol...dankzij bookchoice met echt van alles. Voor elke bui wel wat. De e reader gaat mee en dat is dat. Kort voor vertrek gun ik me nog een paar aankopen. Maximaal 5 euro mogen ebooks bij mij kosten, en dan is er best wat te vinden. Ook zo'n voordeel. Mijn spruitjes vinden het een suf ding, met weinig mogelijkheden, maar ik wil beslist niet zonder. Nooit, maar zeker niet in de caravan.
Maar nu zat ik dinsdag in mijn pauze te praten met een andere boekverslaafde. En zij vertelde me dat aan de rand van het zwambad in Turkije de ereader er mee ophield. Oh ramp...dat is wel een bijzonder treurige timing. Uiteindelijk liep deze thriller met behulp van een paperclip goed af, maar ik was natuurlijk wel gelijk getriggerd. Hola, alleen een ereader is absuluut onveilig. Twee van de drie spruitjes gaan mee op vakantie, en zij hebben geen ereader, dus zij mogen (ondanks dat ze nauwelijks lezen) het grootste gewicht aan boeken mee. Maar dan mag ik zelf ook nog wat, better safe than sorry!
Fijne zomer!

Reacties op: Vakantie