Andrea Germeraad Auteur

Blogpost: Andrea Germeraad

Valentijnsactie: seks in de straat

Maak kans op een gesigneer exemplaar van Seks in de straat.Sex and the city bij jou om de hoek. Drie vrouwen, vriendschap, witte wijn en roddels. Over seks, liefde en romantiek. Voor de liefhebbers van de succesvolle HBO serie, maar dan zonder de Hollywoodglamour.Het boek Seks in de straat is nu verkrijgbaar bij bol.com

Wat normaal verborgen blijft wordt hier blootgelegd.

Liefde, ruzies en seks. Zijn we niet allemaal weleens nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren van de buren? De Beukenlaan is een gezellige straat met gewone bewoners, maar hoe is hun seksleven? Bij welke vrouw moet je je man vandaan houden? Waarom woont een veertiger nog bij zijn moeder? Wat doet dat busje van het klusbedrijf toch steeds voor de deur van de buurvrouw? De vriendinnen Susan, Anita en Jeannette willen alles weten van hun buurtbewoners. Veel witte wijn maakt de tongen los. Alle grappige, pijnlijke of ontroerende details worden besproken. Erotische verhalen waarbij geen rimpeltje, vetrolletje of spatadertje wordt verdoezeld.

Anita Knoops is een pseudoniem. Hierachter schuilt de schrijfster en blogger Verena Germeraad

Wil jij Seks in de straat graag lezen of cadeau doen aan jouw Valentijn? Doe dan mee aan de winactie.

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Omdat liefde en seks onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is er een leuke winactie. 

Laat weten wie jij het boek Seks in de straat gunt en waarom.Stuur een bericht naar: seksindestraat@gmail.com

Op 14 februari maak ik aan de hand van loting de winnaar bekend. Die wint een gesigneerd exemplaar van Seks in de straat.

42159ee413896c2dad6d01e894e6955f.jpg

Reacties op: Valentijnsactie: seks in de straat

Gesponsorde boeken