Verder met de XXL challenge

Goede avond allemaal,
Vandaag 06-05-2019 was het een rustige regenachtige dag. Dagelijkse dingetjes gedaan en moest wat andere dingen voorbereiden voor morgen. Voor de rest had ik niet echt een plan of een doel, maar wilde wel heel graag het e-book Dert13n uitlezen vandaag. Had het lang genoeg gerekt (boek is zo goed), maar het boek moet nu even uitgelezen worden, zodat ik verder kan gaan in een nieuwe. Ook nog een poging gedaan om wat leeskilometers te maken in Een ander leven, maar dat is niet gelukt. Het is niet zijn beste boek, beetje saai, maar ik wil het graag uitlezen (gewoon iedere keer een beetje, dan kom ik er wel.)

Het privéboek van 06-05-2019:
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 300.

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan de categorie Januari: Lees een boek dat je persoonlijk wordt getipt door de Hebban Boekentipper afvinken en heb daarmee het 2019 themalijstje compleet gemaakt. De recensie van het boek Dert13n is bijna af en zal morgen op de site gezet worden. Hierna ga ik gewoon verder met de XXL challenge, weet alleen nog niet welke categorie ik nu ga uitkiezen (zie ik morgen wel.)

(Verder gegaan) 109 blz gelezen uit het e-book Dert13n van Steve Cavanagh (uitgelezen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Verder met de XXL challenge

Gesponsorde boeken