Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Rob Oostveen Auteur

Blogpost: Rob Oostveen

Verdwenen - als een meisje verdwijnt, gaat haar vader tot het uiterste!

Met mijn nieuwe thriller 'Verdwenen' plaats ik het -helaas- regelmatig actuele thema van verdwenen en mishandelde kinderen in een geheel eigen kader, waarbij de lezer geen moment rust krijgt.

Omslagtekst:
Het was liefde op het eerste gezicht tussen Rick en Silke, smoorverliefd waren ze. Nadat ze, door een “ongelukje” en helemaal tegen de zin van Silke, een dochtertje kregen, was Rick in de zevende hemel maar verloor Silke zich meer en meer in een andere relatie. Scheiden wilde ze niet, ergens hield ze nog steeds van hem. Toen op een onbewaakt ogenblik hun dochtertje Olivia verdween, door onachtzaamheid van Silke en haar nieuwe vriend, ging Rick er compleet aan onderdoor. Wat doe je als radeloze vader wanneer de politie er niet uitkomt?Rick zwoor dat de daders er niet mee weg zouden komen, nooit, koste wat kost!

Dit boek ligt nu nog, met een tijdelijk omslagontwerp, bij een paar recensenten en kritische lezers voor de laatste op- en aanmerkingen. Eind oktober is het leverbaar.
Op mijn website vind je meer informatie:http://www.roboostveen.com/verdwenen.htm

Lees verder op mijn site

Reacties op: Verdwenen - als een meisje verdwijnt, gaat haar vader tot het uiterste!