Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Elmer den Braber Auteur

Blogpost: Elmer den Braber

Volg de #blogtournee!

Morgen, 7 december, start de blogtournee van mijn roman 'Mijn vader was een NSB'er´ 

image-203x300.jpeg
Wat is een blogtournee?

Een blogtournee, ook wel blogtour genoemd, is eigenlijk een soort online estafette. Zoals een artiesten met de bus van stad naar stad reizen, zo reist 'Mijn vader was een NSB'er' door het boekenblogland.
Gedurende een periode van een paar dagen verschijnt er een blogpost op elk van de blogs. Meestal is dat een recensie van het boek, maar het kan ook een interview, een gastblog, een give-away, een quiz, een video of iets anders zijn. Dat maakt eigenlijk niet uit.

Iedereen helpt mee met het delen met de bijdrage van die dag op social media. Op deze manier krijgt het onderwerp, in dit geval een boek , heel veel aandacht, en ook alle bloggers en de auteur komen in de schijnwerpers te staan. Een klassieke win-win situatie voor alle betrokken bij de blogtournee. Uiteraard blijven alle recensenten onafhankelijk, dus er is altijd kans dat er kritische recensies tussen staan  – risico van het vak. Ik ben een positief ingesteld mens en gelukkig zijn andere lezers tot nu toe erg positief! :)

Meer weten? Lees dan zeker verder!





Lees verder op mijn site

Reacties op: Volg de #blogtournee!