Blogpost: BookSomeTea

WAAR BLIJFT MIJN BOEK???

Als je een fanatiek gebruiker van de bibliotheek bent, zoals ik, dan ken je vast deze vraag wel: ‘waar blijft mijn boek?’. Je hebt een boek gereserveerd dat je graag wil lezen, maar het duurt eeuwen voordat het bij jou terecht komt. Gelukkig heeft de bibliotheek tegenwoordig wat instellingen veranderd, waardoor je kunt uitrekenen wanneer dat boek nou eindelijk komt. Hieronder leg ik uit hoe je dat doet.

Allereerst is het goed om op de hoogte te zijn van de spelregels. Zo kent mijn bibliotheek de spelregel dat de stad niet zomaar uit de provincie mag lenen, omdat de provincie anders leeggehaald wordt door de stad. Stad mag alleen uit de provincie lenen als het materiaal niet in de stad beschikbaar is. Zoek dus even uit of jouw bibliotheek ook dit soort spelregels heeft.

Lees verder op mijn blog!

Lees verder op mijn site

Reacties op: WAAR BLIJFT MIJN BOEK???

Gesponsorde boeken