Blogpost: Aard Evert

Wat een deceptie !

ha, een nieuwe van Läckberg en hoera, niet over Erica en Patrick. Ik heb alle boeken uit de serie gelezen en ervan genoten, hoewel er wel een beetje verzadiging bij mij optrad.
Daarom enthousiast begonnen aan De gouden kooi.... maar, al spoedig vertoonden zich enkele rimpels op mijn voorhoofd. Wat las ik? Een psychologische thriller, zoals aangekondigd, of toch misschien een feel(not so)good roman, of zelfs een chicklit?
Gezien het naieve en onbegrijpelijke, onberekenbare en onvolwassen gedrag van hoofdpersoon Faye toch een YA boek?
Op geen enkel moment kon ik enig meegevoel  opbrengen voor het toch eigenlijk schokkende leventje van deze in en uit de gouden kooi stappende, van de ene naar de andere tent vluchtende mooie jonge vrouw, zich met drank volgietend en zich daarna overgevend aan ongebreidelde sex.
ik kan nog meer voorbeelden geven van mijn teleurgestelde gevoel, maar zal maar stoppen.
Het schijnt het eerste deel van een tweeluik te worden. Met het tweede deel zal ik wachten tot ik van een aantal van jullie positieve berichten ontvang

Reacties op: Wat een deceptie !

Gesponsorde boeken