Weer een boek uit

Goede avond allemaal,
Vandaag 13-01-2019 had ik niet echt een doel voor ogen. Een lekker rustig zondagje, zonder dat ik me druk maakte of ik wat had gelezen ja of nee (ik liet het aan het lot over.) Heb wel flink wat nieuwe e-books op m'n e-reader gezet, het werd weer eens tijd dat ED (inderdaad mijn e-reader heeft een naam, laat me) weer wat aandacht kreeg, hij voelde zich namelijk een beetje verwaarloosd.

Het boek van 13-01-2019:
(Verder gegaan) 30 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 280.

Hebban Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie December: Lees een boek dat dit jaar 5*-recensie kreeg op Hebban.

(Verder gegaan) 75 blz gelezen uit het boek Caraval van Stephanie Garber (uitgelezen.)

Heb m'n 2de boek van m'n reading challenge uitgelezen en daarmee kan ik de categorie December: Lees een boek dat dit jaar 5*-recensie kreeg op Hebban afvinken. Dit boek was voor mij persoonlijk geen 5* lees. Ik ben nu al bezig met het schrijven van een recensie en die kunnen jullie morgen op mijn pagina lezen. Ik kan je al wel vertellen dat ik geen interesse heb in het 2de boek Meester Legende, het was voor mij een mis. Weet nog niet welke categorie ik hierna ga aanpakken, misschien wacht ik er nu even mee om er goed over na te denken.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Weer een boek uit

Gesponsorde boeken