Weer een pakketje

Goede avond allemaal,
Vandaag 20-09-2018 was het een prima leesdagje. Ben weer verder gegaan met m'n boek en de tweede helft van de Bookspot bestelling is binnengekomen. Dit keer zat het boek Simon vs the Homo Sapiens agenda van Becky Albertalli. M'n leesstapel wordt maar groter en groter. Dat heb ik weleens. Eerst heb ik een periode van overvloed en dan heb ik een periode van pure armoe (vind het wel grappig.)

Het boek van 20-09-2018:
(Verder gegaan) 100 blz gelezen uit het boek van Everything everything van Nicola Yoon en ben daarmee nu op blz 200.

Heb een nette hoeveelheid bladzijdes vandaag gelezen (100 blz), kan niet klagen. Everything everything bestaat uit 300+ blz, dus ik heb morgen dat boek wel uit (kan ik gelijk daarna aan Simon beginnen.) Wilde ook nog in een ander boek beginnen, maar het kwam er maar niet van. Voor de rest niks meer te melden, gewoon de dagelijkse update.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Weer een pakketje

Gesponsorde boeken