Blogpost: Bwareman

Weer een spannende week....

24-10-2018 door Bwareman 2 reacties
Vandaag werd ik gebeld door iemand van de plaatselijke zondagskrant. Ik heb daar met mijn boek al ingestaan, was delftenaar van de week, maar nu vroeg ze mij of ik een interview voor een andere rubriek wilde doen. Aankomende zondag staat er weer een interview op de agenda. Ik heb er weer zin in en hoop op een beetje mooi weer want er zullen vast wel foto's gemaakt worden. Het is echt heel leuk om dit allemaal mee te mogen maken  Tien jaar geleden zat ik nog in een totaal andere wereld  Iedere dag bestond uit vechten om te overleven en nu hebben mensen ineens wel tijd om te luisteren. Echt bizar hoe het leven kan lopen. Eerst was ik succesvol. Toen werd ik ziek en raakte totaal de weg kwijt  Ik ontmoette alleen slechte mensen  Nu staat iedereen ineens voor mij klaar  Zo vreemd dat als het slecht gaat en je alle hulp kunt gebruiken laten mensen je vallen. Terwijl als het goed gaat wil iedereen helpen  
Ik ben zo niet en wilde een vriend helpen  Deze man is al jaren dakloos dus bood ik hem aan in te komen wonen bij mij tot hij zijn zaakjes op orde heeft  Krijg ik geen toestemming van de woningbouw  Ik mag wel samenwonen maar hij mag niet inwonen  Af en toe weet ik het echt niet meer  Ik blijf zoeken naar een oplossing maar voor nu ga ik mij weer voorbereiden op het interview aankomende zondag. 

Reacties op: Weer een spannende week....

Gesponsorde boeken