Werkelijk mijn rustdag

Goede avond allemaal,
Vandaag 10-02-2019 was het een rustig dagje vol leesplezier. Ben lekker verder gegaan in m'n boeken en ben ook verder gegaan in het boek voor mijn reading challenge. Ja en dan heb je niks om te vertellen (haha!) Ik doe nooit echt iets bijzonders op een zondag, dus de blogs op die dagen zijn niet altijd spectaculair (het is werkelijk mijn rustdag.)

De boeken van 10-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 250.
(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 80.

Mijn Reading Challenge 2019:
Ben nu met de categorie April: Lees eens wat anders bezig, ja ik ben een rebel die zelf uitmaakt wanneer wat gelezen wordt. Had gisteren een beetje moeite om in het verhaal te komen (had er niet veel zin in eigenlijk), maar het begint al wat leuker te worden.

(Verder gegaan) 40 blz gelezen uit het e-book Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 60.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Werkelijk mijn rustdag

Gesponsorde boeken