Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Wintercode in de Tijdloze boekentop 40 van Libelle

In de Vlaams editie van Libelle magazine werd Wintercode door lezers in de tijdloze boekentop 40 gestemd! Ik viel bijna achterover toen een vriendin mij een berichtje stuurde: "Weet je dat je in de Libelle staat?'  Nu is dit niet gewoon een 'de beste boeken van 2018' verkiezing, nee, het gaat over het beste boek dat je ooit las. Juist daarom is het zo bijzonder voor mij om in deze lijst te staan. Van de 40 boeken zijn er een viertal genre-boeken. Dat zijn titels van Stephen King, Diana Gabaldon, Thea Beckman, en dan: ik. Daar ben je als auteur even stil van. Verder wordt de lijst aangevuld door een pak internationale toppers zoals Daniëlle Steel, Santa Montefiore, Khaled Hosseini, Isabel Allende en Tatiana De Rosnay. Ik ben dan ook mijn lezers enorm dankbaar voor deze blijk van appreciatie van mijn werk. Van uit de grond van mijn hart: dank jullie wel voor jullie steun!
Verder neem ik hier even de kans om jullie een fijn eindejaar te wensen, vol liefde en natuurlijk: goede boeken.

Tot later, Pen

Reacties op: Wintercode in de Tijdloze boekentop 40 van Libelle

Gesponsorde boeken