Blogpost: Saskia Jacobs-Labree

Yeppie! Ann Leckie deel 2 in het Nederlands!

Nadat ik het Recht van de Radch ( deel 1) van Ann Leckie had gelezen met de leesclub kreeg ik toch steeds meer kriebels. Ik wil zooo graag deel 2 lezen dat ik aan het overwegen was om deel 2 in het engels te kopen. Maar aangezien ik dan toch altijd wat diepgang en diepere lagen in het verhaal mis hoopte ik toch dat Luiting-Sijthof Ancilliary Sword zou vertalen. Zo werd ik maar ongeduldiger. En besloot te googelen om erachter te komen of het boek vertaald zou worden. Ik heb op de site bij Dromen en Demonen gekeken en uiteindelijk belandde ik op Ann Leckie site. Wat heeft zij toch al veel geschreven! Jeetje.
Maar over vertalingen in andere talen? Nee daar was geen informatie over te bekennen.
En toen zag ik die link met het woordje CONTACT....
Ik kon het niet laten! Ik moest het doen. Nee, ik kon me er niet van weerhouden. Dus vandaag heb ik een mailtje gestuurd naar Ann Leckie. Waarin ik haar vertelde hoeveel ik van het boek had genoten. En dat ik verlangde naar deel 2 maar het liefst in het Nederlands. Of ze wist of het vertaald zou gaan worden?
En nu net heb ik een mail van haar terug gehad!
Die ga ik uitprinten en boven het bed hangen! Onmiddelijk! Want Ann heeft recentelijk een contract getekend voor de verkoop van de rechten van de nederlandse vertaling van deel 2, Ancilliary Justice. Is dat niet gaaf!

Reacties op: Yeppie! Ann Leckie deel 2 in het Nederlands!

Gesponsorde boeken