Olga Hoekstra Auteur

Blogpost: Olga Hoekstra

Zin in een spelletje moord?

Proloog - Quarantaine

Draaisma zag er anders uit, zijn ogen stonden dof in zijn lijkbleke gezicht. ‘Het is…’ De arts schudde zijn hoofd. ‘Het is…’. Hij sloeg zijn handen voor zijn ogen. 
De verpleegkundige was inmiddels opgehouden met overgeven. ‘We moeten de politie inschakelen. We moeten...’
Pieter rechtte zijn rug. Er was iets op de kamer, iets aan de andere kant van de deur dat onnatuurlijk was. Iets dat niet paste in het revalidatiecentrum. Met onmenselijke krachtsinspanning duwde hij de rollator en zijn lichaam voort over het linoleum, de deur door, de kamer in...


Ik ben er al een paar weken druk meebezig en gelukkig is het bijna zo ver!
Op 31 mei begint Het Moordspel van de Friese bibliotheken; een Qluedo-achtig spel in de vorm van een klassieke whodunnit, gebaseerd op mijn mini-thriller Quarantaine.
Op 31 mei  kun je op www.hetmoordspel.nl de proloog lezen en de karakters leren kennen. Vanaf 1 juni tot en met 10 juni krijg je telkens een nieuw verhaaldeel en hints.

Weet jij wie de moordenaar is? Dan kun je leuke prijzen winnen!

Het moordspel wordt georganiseerd door de Friese Bibliotheken in het kader van juni - de Maand van het Spannende Boek. Door het verhaal online te publiceren en interactief te maken via social media willen de Friese bibliotheken de lezers een nieuwe leesbeleving bieden en nieuwe vormen van lezen onderzoeken. 


Lees verder op mijn site

Reacties op: Zin in een spelletje moord?

Gesponsorde boeken