Blogpost: Nico van der Sijde

Zo, de overstap van Dizzie naar Hebban is voltooid!

Ik was al overgestapt van Dizzie naar Hebban, simpelweg omdat Hebban beter in elkaar zit en beter wordt beheerd. Maar ja, onlangs deelde Dizzie zomaar mee dat die site per 1 maart 2016 uit de lucht gaat.... Dus heb ik als een gek bijna alle recensies naar Hebban overgeheveld (een paar naar goodreads, omdat er op Hebban geen Engelstalige boeken staan). Dat was even pezen, want ik bleek zo'n 300 stukkies geschreven te hebben in een jaar of zes. Maar het was wel weer leuk om een aantal ervan weer terug te zien, vooral ook de stukjes die ik niet meer in mijn geheugen had zitten. Van sommige boeken wist ik zelfs niet eens meer dat ik ze had gelezen, laat staan dat ik er iets over geschreven had. Dat was dus een leuke herontdekking. Tegelijk voelde het afscheid van Dizzie op deze manier wel een beetje erg gehaast en een tikkie bruut.......

Hoe dan ook: goodbye Dizzie, en here I am, Hebban!

Reacties op: Zo, de overstap van Dizzie naar Hebban is voltooid!

Gesponsorde boeken