Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

3PAK 2022

3PAK is een speciale uitgave voor de Boekenweek van Jongeren met korte verhalen van drie topauteurs, beschikbaar als boek, ebook en luisterboek.  

CHINOUK THIJSSEN: YOU’RE NEXT 
Farah geniet van een strandvakantie, totdat in haar hotel een meisje wordt neergestoken. Een briefje met ‘You’re next’ verandert de stemming definitief. 

GERSHWIN BONEVACIA: OOK ALS JE ZE WIST 
‘Wat als ik opnieuw in de brugklas zat?’ In zeven gedichten vraagt de dichter zich af wie zijn identiteit bepaalt: hijzelf of de samenleving? 

DAAN HEERMA VAN VOSS: SOLARO Een toevallige vriendschap, tussen een journalist en een bankier, die op zoek is naar het perfecte maatpak. Wat is uiteindelijk belangrijker: vriendschap of schoonheid? 3PAK is een uitgave van Stichting CPNB.

Het luisterboek is mogelijk gemaakt door Storytel.

Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is 3PAK 2022 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op 3PAK 2022

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.