Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stroomstoring

Wanneer vijf leerlingen nog als laatsten op school zijn, gaat plots het luchtalarm af. In een fabriek aan de grens met Duitsland is na een stroomstoring een giftig gas vrijgekomen. Iedereen moet binnenblijven. Dat blijkt niet vanzelfsprekend voor de vrienden, die proberen te overleven én de rust te bewaren. Als ze een oude telefoon vinden, probeert Nova haar opa te bellen. Maar dan hoort ze dat haar opa vijfenveertig jaar oud is en haar niet kent …

Wat als je echt afgesloten zou zijn van de wereld én vanje eigen leven? Een spannende thriller over mentale

gezondheid voor young adults.

Saar Pannekeet is een van de winnaars van de verhalenwedstrijdShare your stories 2021, voor auteurs van 12 tot 18 jaar.

Hoe jong ook, hun stem moet worden gehoord. Daarom werden ze gekoppeld aan ervaren Clavis-auteurs

om samen het verhaal in boekvorm te gieten.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Stroomstoring het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Stroomstoring

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.