Advertentie
5 kilo afvallen in 7 dagen

5 kilo afvallen in 7 dagen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Jij wilt afvallen. Je wilt er beter uitzien. Je wilt je beter voelen, geestelijk en lichamelijk. Dit boek is een goede start. Het is een stapsgewijs boek met doelen, je persoonlijke motivatie, een werkboek voor een week, een schema met foto's hoe het te doen met ook lekkere gezonde recepten en een boodschappenlijst. Je wordt als het ware bij de hand genomen en we doen het samen, voor een week, om in het ritme te komen.
In dit boek leer je waarom en wat je moet veranderen als je gewicht wilt verliezen.
Aan het einde van het boek krijg je een werkboek, een schema voor een week dat je elke dag kan volgen, stapsgewijs, van s'morgens vroeg totdat je naar bed gaat. Een week lang; wat je drinkt, wat je eet, hoe je het maakt en wanneer je een oefening (met foto's) moet doen. Je hoeft het niet te volgen, maar om een start te hebben dat je helpt in een verandering in je gedrag, zodat je gewicht verliest en gezonder leeft?
Dit is een makkelijk te volgen boek en als je eenmaal het ritme te pakken hebt kan je erop rekenen dat je erg blij zal zijn met je nieuwe lijf.
Verlies 5 kilo in 7 dagen!
Je zult zien dat je je beter voelt, je er beter uitziet en je gewoon heel veel sterker in je schoenen staat om de zaken te regelen die je altijd al wou doen.
Ik ben een Amerikaans verpleegkundige en heb voor mijn patiënten dit traject uitgewerkt. Zoals je vast weet wonen hier veel dikke mensen. Door mijn beroep kan ik je zeggen dat met dit proces, in dit boek beschreven, je veel baat zult vinden, zoals vele Amerikanen al in je voetstappen hebben gelopen.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
177
Uitgeverij
NikNAk4U publikatie
Laatste editie
18 oktober 2019
ISBN
9789463458481
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 9,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic