Tunnelmoord
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 3 1 0
VN:

Tunnelmoord

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het is niet algemeen bekend, maar nog altijd varen vele tientallen zwaar geladen vrachtschepen vanaf Noord-Duitsland, Nederland en België via een imposant vaarwegenstelsel naar het zuiden van Frankrijk. In Frankrijk verbinden meer dan honderd jaar oude kanalen de verschillende grote rivierdalen. Dit decor vormt nog altijd een belangrijke levensader voor de Franse economie. Maar soms is het ook een decor voor verdriet en moord. Isabel Jansen, een schipperskind met een Franse moeder en een Nederlandse vader, werkt als rechercheur bij de Franse politie en krijgt door haar achtergrond meestal de onderzoeken toegewezen die verband houden met de binnenvaart. In Tunnelmoord krijgt ze de opdracht naar Langres te gaan, waar in de kilometers lange tunnel van het kanaal Marne à la Saône een schippersechtpaar vermoord is. Tijdens haar werk heeft ze het niet altijd even gemakkelijk met haar kortaangebonden karakter, wat ook de nodige invloed heeft op haar relatie, die in zwaar weer verkeert.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Uitgeverij De Leeskamer
Eerste editie
04 mei 2010
Laatste editie
04 mei 2010
ISBN
9789086060238


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Geen overtuigend debuut

door: Diana Wienholds 1 like
Esther de Blank (1951) heeft, met haar interesse in techniek, bij diverse bedrijven waar ze installaties en machinekamers bouwde, gewerkt. Daarnaast heeft ze zelf een kotter gebouwd en is in 1999 als binnenschipper zelf op een spits gaan varen. Tevens is zij schipper op rondvaart- en charterschepen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tunnelmoord

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.