Advertentie

99 procent van mij

323

Rank 934 Gelezen 361 Aan het lezen 15 Wil ik lezen 236 Favoriet 4 Recensies 9
Feelgood Lijsten 3 Spots 8   Topics 0

Fotografe Darcy Barrett heeft de halve wereld over gereisd en weet het nu zeker: geen enkele man kan tippen aan Tom Valeska. Helaas is hij de beste vriend van haar tweelingbroer Jamie en schijnt hij daardoor verboden terrein voor haar te zijn: ze krijgt misschien 1 procent van hem… Wanneer Tom het huisje van haar oma gaat opknappen, ziet ze hem na jaren weer terug. Eén ding is er in ieder geval veranderd, stelt ze vast: hij is voor het eerst in tien jaar single. Vervolgens besluit ze dat hij wel wat hulp met klussen kan gebruiken. Er moet toch iemand een oogje in het zeil houden? Zodra de vonken echter als vanouds over en weer springen, beseft Darcy dat die ene procent niet meer genoeg is. Deze keer zal ze zorgen dat Tom Valeska ook voor die andere 99 procent van haar wordt!

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
07 april 2020
Laatste editie
07 april 2020
ISBN
9789402704853 , 9789402759419


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (9)

Keuze van de redactie

Een suikerzoet verhaal in een bikerjack

door: Annette Rijsdam

Sally Thorne werd bekend met haar debuut The Hating Game (Ik niet op jou). Het boek stormde de hitlijsten binnen en haalde de finale van de Goodreads Choice Awards. 99 procent van mij is de opvolger die de hooggespannen verwachtingen moet waarmaken.

Ex-fotograaf Darcy Barret deinst voor niets of...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: 99 procent van mij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken