Advertentie
Aankutten

Aankutten

3
Rank 2186 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
De 31-jarige Alex Kroon gaat even niet zo lekker. Haar vriend blijft maar doorzeuren over wijn (en kinderen), haar baan bij een ‘creative agency’ bevindt zich in de diepste laag van de hel, en dan verbreekt beste vriend Paul ook nog eens hun stille afspraak door ineens wél zijn ambities te verwezenlijken. Ondertussen geven Alex’ ouders een ‘nieuwe impuls’ aan hun huwelijk (spoiler: goor!) en komt haar zus maar niet terug uit Guatemala, waar ze niets anders doet dan avocado’s plukken. En haar vriendinnen? Die zijn vooral druk met hun eigen gedoe.
Alex Kroon kan best wat richting gebruiken. Zeker nu geld verdienen en (te veel) drugs gebruiken op festivals niet meer die oude, vertrouwde voldoening brengt. Maar hoe geef je je leven zin in een zinloze wereld? Een wereld waarin iedereen maar wat aankut.

Anouk Kemper (1986) werd bekend met de bestseller Zeik Niet Zo en schreef eerder de roman De Almeerse Rioolmoorden, waarvoor ze werd genomineerd voor De Schaduwprijs. Als freelance redacteur werkt ze voor verschillende programma’s, kranten en tijdschriften.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Schuyt & Co Brandt
Laatste editie
05 september 2019
ISBN
9789493095052
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,50
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 1 4 0 3 1 2 1 1 0

Artikelen over Aankutten

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Kim Saris Hebban Recensent

Aankutten tot de max

door Kim Saris op 27-11-2019

De frustraties vliegen je om de oren in het grote anti-hipsterboek Aankutten van Anouk Kemper. Samen met Suzette Hermsen en Lianne Marije Sanders sprak ze eerder al, in het boek Zeik niet zo (2017), haar ongenoegen uit over de verwende millennials, die al zeiken en zeurend langs ’t IJ paraderen. Op hilarische wijze analyseerden ze hun eigen falen en succesmomenten in het leven, oftewel: de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook