Advertentie
Aaybaya
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Aaybaya

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Over het boek:
In deze bundel zijn een aantal columns geselecteerd die in de periode januari 2005 tot en met 31 januari 2015 wekelijks verschenen in de krant De Ware Tijd in Suriname met als titel ‘Aaybaya. ‘
Aaybaya is een uitroep die Surinamers graag gebruiken als zij hun afkeur kenbaar willen maken. De verhalen spelen zich grotendeels af in Suriname.
In de korte verhaaltjes laat ik de lezer graag wat proeven van gebeurtenissen zoals ik die in Suriname beleefde.

Over de auteur:
Officieel heet ik Petronella Maria Bakboord. Ik ben geboren op 6 januari 1954 in Paramaribo. Na de 5e klas van de st. Elisabethschool vertrekken wij in 1965 met het hele gezin naar Nederland. Amsterdam. Vervolgens studeer ik af aan de Sociale Academie in Amsterdam. Zonder de studie politicologie af te ronden, vertrek ik in januari 1986 met mijn man Wilgo Holwijn en onze 2 kinderen naar Paramaribo.
Achtereenvolgens werk ik bij het Ministerie van onderwijs/ directoraat cultuur, het ministerie van Financiën/Dienst der Posterijen en het Ministerie van Buitenlandse zaken. In Suriname blijf ik wonen tot december1996. Ik woon nu weer in Nederland, heb drie kinderen en twee kleinkinderen. Mijn beroep is
+


Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
130
Uitgeverij
Storyland POD
Eerste editie
06 december 2019
Laatste editie
06 december 2019
ISBN
9789463987202


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Aaybaya

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.