Afgesloten
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 14 4 28 3 28 2 10 1 0

Afgesloten

80

Gelezen 99 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 49 Favoriet 4 Recensies 7
Young adult Artikelen 3 Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 4   Topics 0

Wanneer Dana en haar klasgenoten op werkweek gaan naar Texel lijkt niets een week vol plezier en avontuur in de weg te staan. Tot het onwaarschijnlijke gebeurt. Als ze door een tunnel rijden vindt er een enorme explosie plaats. Dana en medescholier Mirko overleven het ongeluk, maar zitten opgesloten. Alleen, in het donker en zonder hulp van buitenaf. Kunnen de twee zeer verschillende personen samen een uitweg vinden voor de tunnel compleet instort? Afgesloten is het verhaal over twee jongeren die tijdens een extreme situatie elkaars leven voor altijd veranderen.

Van 16 t/m 24 september, bij de start van het nieuwe schooljaar, is het weer tijd voor de Literatour, de Boekenweek voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. De Literatour draait onder andere om de Dioraphte Literatour Prijs en de grote schooltournee van schrijvers. Natasza Tardio is dit jaar een van de YA-schrijvers die middelbare scholen in het land gaat bezoeken.

+


Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
64
Uitgeverij
Kluitman
Eerste editie
15 september 2017
Laatste editie
15 september 2017
ISBN
9789020609431 , 9789020633993
Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Het boek met het missende woord

door: Marloes

 Zo voelt het dus om dood te gaan.’    

Natasza Tardio staat bekend om het feit dat ze geen enkel taboe schuwt in haar Young Adult-boeken. Na onder andere het bijzondere Moordvrienden en het keiharde Meedogenloos brengt ze opnieuw een spannende en alles veranderende thriller uit: Afgesloten....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Afgesloten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken