Advertentie
Agneta's erfenis

Agneta's erfenis

0
Rank 4697 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 45 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

Het eerste deel van een meeslepende trilogie over drie sterke, maar heel verschillende vrouwen
Het prachtige Zweedse landgoed de Leeuwenhof is het decor van de levens van drie heel verschillende vrouwen, die alle drie op hun eigen manier hun weg door het leven proberen te vinden op zoek naar een gelukkige toekomst.
Het is 1913 en Agneta heeft tegen alle heersende gewoonten in afstand genomen van haar machtige familie en wil een vrij leven gaan leiden als schilder in Stockholm – het liefst met de charmante Michael aan haar zijde. Dan ontvangt ze een telegram met het nieuws dat haar vader is overleden en zij erfgename is van het landgoed de Leeuwenhof. Daarmee worden haar een adellijke titel en een leven vol pracht en praal op een presenteerblaadje aangeboden, maar was dat niet juist het leven waar ze aan had willen ontsnappen? Kiest Agneta ervoor de familietraditie in stand te houden en de erfenis van haar vader te accepteren, of overwint haar verlangen naar vrijheid en echte liefde?
De pers over de boeken van Corina Bomann

‘Lectuur voor op de bank met een warm drankje.’ Nederlands Dagblad
‘Een boeiend, maar ook spannend familieverhaal dat de lezer meevoert langs Engelse landhuizen, exotische landschappen, mystieke gebeurtenissen, historische details en de romantiek van een verboden liefde.’ NBD Biblion
‘Een mooie roman over de onthulling van een mysterieus familiegeheim.’ **** Chicklit.nl

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
608
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
18 februari 2020
ISBN
9789022587164 , 9789402313291 , 9789022589052
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Literatuur uit het hoge Noorden / De romans uit de najaarsbrochures
08 juli 2019 11 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic