Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Al deze werelden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 3 3 0 2 0 1 0

Al deze werelden

5

Rank 2030 Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 1 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0

Het leven als een ruimteschip met bewustzijn klinkt leuker dan het is. Want nadat ze zich bijna een eeuw door de ruimte hebben verspreid, kunnen Bob en zijn klonen maar niet uit de problemen blijven. Ze hebben inmiddels voldoende kolonies gecreëerd om de mensheid voor uitsterven te behoeden. Maar politieke ruzies zijn hardnekkig, en de Braziliaanse sondes blijven proberen de concurrentie uit te schakelen. Ook zijn de Bobs in gevecht verwikkeld geraakt met een oud, sterk buitenaards ras met een grote eetlust en een opvliegend karakter. Terwijl ze nog steeds moeten bijkomen van de collectieve inmaakpartij tijdens hun eerste ontmoeting met de Anderen, staan de Bobs nu voor de beslissende strijd om de aarde en haar kolonies te verdedigen. Maar de Bobs zijn minder gedisciplineerd dan een kudde katten, en sommige van de jongere exemplaren hebben het drukker met hun eigen problemen dan met het verslaan van de Anderen. Toch is het nog mogelijk de ondergang te voorkomen, vanuit een onwaarschijnlijke bron. Een paar Bobs van de achtste generatie hebben iets ontdekt, diep in de ruimte. Maar om de aarde en misschien de hele mensheid te redden moeten ze het wel op tijd naar Sol krijgen, voordat de Anderen daar arriveren.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Science fiction
Serie
Bobiversum (3)
Vertaald door
Sander Brink Marike Groot
Aantal pagina’s
279
Uitgeverij
Iceberg Books BV
Eerste editie
22 oktober 2021
Laatste editie
03 december 2021
ISBN
9789083073194


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door André
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Al deze werelden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.