Advertentie

Al die tijd

27

Rank 477 Gelezen 30 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 89 Favoriet 5 Recensies 5
Young adult Lijsten 1   Topics 0
Kyle en Kimberly waren hun hele schooltijd lang het perfecte stel. Maar wanneer Kimberly het uitmaakt op de avond van hun eindexamenfeest, staat de wereld van Kyle op zijn kop – letterlijk. Wanneer hun auto over de kop slaat en hij wakker wordt in het ziekenhuis, heeft hij hersenletsel en is Kimberly dood. En niemand in zijn leven begrijpt hem meer.
Maar dan is er Marley. Marley worstelt met haar eigen verlies, een verlies waaraan ze zelf schuldig denkt te zijn. Wanneer hun paden zich kruisen, voelt Kyle zich voor het eerst sinds lange tijd begrepen.
Terwijl ze langzaam elkaars wonden helen, worden hun gevoelens voor elkaar steeds sterker. Toch bekruipt Kyle steeds het gevoel dat zijn leven op het punt staat in elkaar te storten, net nu hij het weer begint op te bouwen.
En hij krijgt gelijk.
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
10 december 2020
Laatste editie
10 december 2020
ISBN
9789021423784 , 9789021423777


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (5)

Keuze van de redactie
Karin Walta Hebban Recensent

Weer liefde vinden na verlies

door: Karin Walta 1 like ebook

Kyle en Kimberly zijn al zes jaar samen en worden gezien als het perfecte stel. Maar dan maakt Kimberly het uit tijdens hun eindexamenfeest. Ze wil ontdekken wie ze is zonder Kyle. Als ze diezelfde avond een auto-ongeluk krijgen, wordt Kyle wakker met hersenletsel en is Kimberly overleden. Hij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Al die tijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.