Advertentie

Al is de leugen nog zo snel

53

Gelezen 56 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 87 Favoriet 1 Recensies 10
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Al is de leugen nog zo snel van Lisa Scottoline is een emotionele, psychologische thriller voor iedereen die de boeken van Kristin Hannah verslindt.

Op papier lijkt de nieuwe leraar Chris de ideale man, maar alles aan hem is een leugen… Drie moeders, van wie hun zonen gezamenlijk in het sportteam op school zitten, raken verwikkeld in een sinistere plot als er een nieuwe leraar, Chris Brennan, op school komt die niet is wie hij zegt te zijn. Maar iedereen blijkt geheimen te hebben, hoewel sommige dodelijker zijn dan andere…

Plotwendingen en geheimen, intriges, spanning, familiedrama en zelfs een romance: Al is de leugen nog zo snel van Lisa Scottoline heeft het allemaal.

‘Entertaining... Deze pageturner eindigt in een gewaagde achtervolging die het goed zou doen op het witte doek, en lezers zullen even verlangend uitzien naar de uitkomst van de broeiende romance als naar de afwikkeling van de razend spannende plot.’ - Publishers Weekly

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
09 maart 2018
Laatste editie
19 oktober 2020
ISBN
9789024580149 , 9789024580156 , 9789021027692


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (10)

Keuze van de redactie
Samantha Stroombergen Auteur

Desperate Housewives meets Mission: Impossible

door: Samantha Stroombergen

Meerdere uitgeverijen hebben al één of meerdere boeken van de Amerikaanse auteur Lisa Scottoline gepubliceerd. Dit keer maakt ze, na bijna tien jaar afwezigheid op de Nederlandse markt, haar ‘debuut’ bij Luitingh-Sijthoff met de standalone thriller Al is de leugen nog zo snel.

Iedereen heeft...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Al is de leugen nog zo snel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.