Alias Emma
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Alias Emma

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Alias Emma van Ava Glass is een superspannende thriller over een race tegen de klok.
Alles aan Emma Makepeace is nep, zelfs haar naam. Ze heeft net de training tot geheim agent afgerond en wordt meteen in het diepe gegooid met een belangrijke missie: Emma moet Michael Primalov, de zoon van Russische dissidenten, van de ene kant van Londen naar de andere kant begeleiden om hem in veiligheid te brengen. Russische spionnen zitten hem op de hielen.
De Londense surveillancecamera’s zijn gehackt door de Russische overheid en Emma moet alles op alles zetten om uit beeld te blijven, elke straathoek en elk steegje wordt in de gaten gehouden. Het openbaar vervoer en taxi’s moeten ze vermijden. Pinpassen kunnen ze niet gebruiken.
Emma heeft twaalf uur de tijd om haar missie te voltooien. Wanneer haar contactpersoon ineens onbereikbaar is, kan ze niemand meer vertrouwen. Eén verkeerde beweging kan voor zowel Emma als haar beschermeling de dood betekenen…
Homeland meets Hunted, dat is Alias Emma van Ava Glass.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
12 september 2022
Laatste editie
12 september 2022
ISBN
9789026357091 , 9789026357107


Boekinformatie wijzigenReacties op: Alias Emma

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.