Advertentie
Alle tijd van de wereld

Alle tijd van de wereld

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Peisinoë is een onweer¬staan¬bare vrouw met een uitzonderlijke gave voor seksuele manipulatie. Ze krijgt alles gedaan van mannen. In de liefde heeft ze echter minder geluk, tot ze Jason leert kennen, die haar meesleept in een megalomaan plan om de toekomst van de mensheid te verzekeren.
Ondertussen probeert gigolo-butler Guntir de vreemde wereld te begrijpen waarin hij leeft: een strikt religieuze klassen¬maat¬schappij, vol barbaarse seks¬rituelen en gender-apartheid.

Alle tijd van de wereld is een vernieuwende kruisbestuiving tussen enerzijds optimistische dystopische sciencefiction, en anderzijds feministische, Platonisch-perverse porno.
Dit meesterwerk van Jeroen Syns werd omschreven als “Emmanuelle in The Matrix”, “sappige, gortige onzin in droge no-nonsense stijl” en “het langverwachte, briljante bastaardkind van Asimov en Nabokov’s Lolita”.
Aantal pagina’s
369
Uitgeverij
Jon Sneyers
Laatste editie
04 juni 2020
ISBN
9789464072280
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Mindblowing!

door: Lotterke 2 likes ebook
Qua genre is dit een boek zoals ik er nog nooit een las. Aanvankelijk buiten de comfortzone, maar het wende snel. Mede dankzij de vlotte schrijfstijl, die je zo meeneemt in de wereld binnen het boek. Ik neem er even de omschrijving bij: "een kruisbestuiving tussen optimistische dystopische...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook