Advertentie

Alleen op avontuur

4

Gelezen 5 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Schrijvers en filosofen zijn het erover eens: om echt van een wandeling te kunnen genieten, moet je alleen op pad gaan. Als solowandelaar kun je tot inspirerende inzichten komen. Je hoort beter, ziet meer en ervaart het landschap fundamenteel anders. Gezelschap beperkt je vrijheid alleen maar en verandert een voetreis al snel in een picknick. Bovendien: wie zich aan de natuur overgeeft is nooit alleen.

Maar dat is de theorie. In je eentje door uitgestrekte natuurgebieden lopen heeft ook minder romantische kanten, zo ontdekte Lidewey van Noord. Op haar solotochten door de Piemontese Apennijnen - zonder mobiel bereik - kwam ze al haar angsten tegen. Wat als ik een been breek, of verdwaal? Hoe ga ik om met die stier in het weiland, waar ik doorheen moet. En wat nou als er achter die kastanjeboom een enge man verscholen zit?

Het plezier won het keer op keer van de vrees en daarom schreef ze dit handboek voor de solowandelaar. Met alles over waarom een mens alleen op pad zou gaan en veel tips voor veilig wandelen in je eentje.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
160
Eerste editie
01 januari 2020
ISBN
9789050117760


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Alleen op avontuur

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.