Advertentie
Alles is f*cked

Alles is f*cked

25
Gelezen 32 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 70 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Lijsten 3   Topics 0
Het nieuwe boek van bestsellerauteur Mark Manson van De edele kunst van not giving a f*ck.

We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk lijken we alles goed voor elkaar te hebben: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked – de aarde wordt warmer, regeringen falen, de economie stort in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd op Twitter.

Op dit moment in de geschiedenis, met toegang tot technologie, onderwijs en communicatie waar onze voorouders alleen maar van konden dromen, worden we overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid.

Waar het in Mark Mansons eerste boek vooral ging over de onvermijdelijke fouten in ieder individu, gaat het in Alles is f*cked over de eindeloze rampen in de wereld om ons heen. Hij kijkt naar onze relaties met geld, entertainment, internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij tart openlijk onze definities van politiek, religie, geluk, vrijheid en zelfs van hoop.

Op de typische Manson-manier, scherp en met humor, daagt hij ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht. Alles is f*cked is het belangrijkste boek van deze tijd.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Vertaald door
Joost van der Meer William Oostendorp
Aantal pagina’s
302
Uitgeverij
Lev.
Laatste editie
14 mei 2019
ISBN
9789400510937 , 9789044978407
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Indrukwekkend, maar had niet zoveel impact als z'n voorloper

1 like
Na "de edele kunst van not giving a f*ck" gelezen te hebben viel dit tweede deel toch een beetje tegen. Het eerste boek in deze 'serie' van Mark Manson had een grote impact op mijn manier van denken. Ik was altijd erg op de hoogte van wat iedereen dacht, over mij en over gebeurtenissen om mij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook