Advertentie
Ambory

Ambory

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 2
Fantasy & SF   Topics 0
Als de verwende diplomatendochter Willemijn van Wilnes samen met haar buurjongen op Malta verdwijnt, vraagt haar oma voormalig bodyguard Matt Donkers om hulp. Die neemt met tegenzin de opdracht aan en gaat met zijn neef Leonardu op zoek naar de twee weglopers. Al gauw vinden ze een spoor van de buurjongen, maar Willemijn lijkt letterlijk van de aardbodem verdwenen. Dan krijgt Matt hulp uit onverwachte hoek van een onbekende dame en ontdekt hij de toegang tot een verloren wereld. Matt schrikt als hij dezelfde vrouw terugziet op een oud schilderij van zijn tante. Maar wat heeft zijn familie met deze vreemde gebeurtenissen te maken? En wat weet zijn neef af van de verdwijning van Willemijn?

Marguerite de Ruijter is journaliste en redacteur.In 2014 verscheen haar debuut: Roem en ambitie over twee popsterren (broers) en hun strijd met de sociale media. Ook werkte ze mee aan de verhalenbundel "Te Gek voor Woorden" van Oostland Literair (2015), waarvoor ze tevens de eindredactie verzorgde.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
24 juli 2015
ISBN
9789402134476 , 9789402136609 , 9789402139860
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Gewoonweg genieten!

door: Jennefer 1 like
Een zalig boek om te lezen. Ik vind de fantasie van Marguerite zo leuk en haar schrijfstijl heel prettig. Je wordt meegenomen in een fantasieverhaal op Malta. Ik ken het eiland niet, maar volgens mij is het een mysterieus eiland, vergeven van verhalen en legendes. Daar sluit dit boek naadloos bij...

Sprookjesachtig

door: Jane P. 1 like
Ik ben niet zo van de fantasy, maar ik ben toch in dit boek begonnen omdat ik de korte verhalen van Marguerite de Ruijter in verschillende verhalenbundels zo goed vond. Ik moet zeggen, ik heb er geen spijt van gehad. Het verhaal speelt zich af op Malta, een plek die ik goed ken. Je kunt uit het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook