Advertentie
Andradorra

Andradorra

0
Rank 3733 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Andradorra is een wereld die veel op onze aarde lijkt maar het is een magische wereld.
Vele jaren geleden werd aan koningin Gabora, de koningin van het elfenvolk dat op Andradorra leeft, de voorspelling gedaan dat er een groot kwaad over hun wereld zou komen. Een kwaad dat niet alleen de elfen, maar alle volken van Andradorra naar een duistere periode zou voeren. Er was echter ook hoop, want op het moment dat het kwaad zich zou gaan manifesteren, zou er een kind geboren worden dat het bloed van drie van de volken van Andradorra in zich verenigd had, en dit kind zou het tij kunnen keren.
Maar het kind van de drie volkeren bevindt zich niet eens op Andradorra als het kwaad ontluikt en een zoektocht begint...

Désirée de Jong wordt van jongs af aan bestempeld als een dromerig kind. Lezen is een grote passie van haar en ze verslindt de boeken van o.a. Thea Beckman. Ze droomt ervan om ooit ook schrijfster te worden.

Het schrijven van gedichten gaat haar heel goed af, hierdoor aangemoedigd besluit ze dat het hoog tijd wordt om haar schrijversdroom te verwezelijken.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
371
Uitgeverij
Uitgeverij Macc
Laatste editie
18 september 2020
ISBN
9789078437765
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic