Apotheose

Een mysterieuze lone wolf laat een dood spoor van verderf achter. Hij is op zoek naar een oud perkament, verborgen in een schilderij van Rembrandt. Dat perkament verwijst naar Paulus, een van de grondleggers van het christendom zoals wij het kennen.

Wanneer in Leiden het lichaam van een restaurateur wordt gevonden, zeven keer gestoken en een zonneteken met zeven punten in zijn voorhoofd gekerfd, wordt professor Simon Ryevaar ingeschakeld, gespecialiseerd in religieuze symboliek.

Hoe dichter Simon en zijn bondgenoten bij de eeuwenoude waarheid komen, hoe meer ze in het vizier raken van de geheimzinnige eenling. Kunnen ze hem stoppen voordat hij zijn gruwelijke zoektocht weet te voltooien?

Toon details

Schrijf een recensie

Is Apotheose het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Apotheose