Baas in eigen land

In 1999 dienden 35.738 asielzoekers in ons land een aanvraag in tot het bekomen van het statuut van politiek vluchteling, op vijfentwintig jaar tijd (1974-1999) verwierven 430.000 vreemdelingen onze nationaliteit. 50.600 illegalen hopen om geregulariseerd te worden. De Verenigde Naties willen op vijftig jaar tijd 135 miljoen nieuwe niet-Europese vreemdelingen West-Europa binnenloodsen. Is het einde van het 'eigen volk' in zicht? Gaan Vlaanderen en Europa in de multicul-melting pot ten onder? Kunnen we onze Vlaamse identiteit en culturele eigenheid nog veilig stellen?

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Baas in eigen land het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Baas in eigen land