Bens boot
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 18 3 8 2 1 1 0

Bens boot

39

Gelezen 41 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 2 Recensies 6
Junior Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Giel wist ook wel dat het niet helemaal normaal was om een graf in je tuin te hebben, maar toch... Hij was er juist blij mee.

In de tuin van Giel staat een houten zeilboot. Dat is het graf van zijn broer Ben, die op een dag bij het oversteken niet naar links keek (of rechts). Giel en zijn ouders vinden het fijn dat Ben zo toch nog dicht bij hen is. Maar de buren - de familie Azijn en de familie Oorwurm - denken er anders over. Ze schakelen de politie in en zélfs een ambtenaar om het graf weg te krijgen.
De vader van Giel verbouwt ondertussen vrolijk zijn huis, dat er steeds merkwaardiger uit begint te zien. Hij heeft een plan...

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
Eerste editie
10 november 2014
Laatste editie
10 november 2014
ISBN
9789047701156


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Keuze van de redactie

Wat is normaal?

door: Conn 1 like

‘Voor Ben. Zodat je altijd onze gedachten kunt  binnenvaren,’ zo staat er op de boeg van de blauw witte zeilboot in de tuin van Giel. Het is geen gewone zeilboot. Deze boot staat namelijk precies op de plek waar de grote broer van Giel, Ben, begraven is. Ben keek bij het oversteken niet goed naar...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Bens boot

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken