Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bergen bloedt

In de maand van het Sapnnende Boek verschijnt bij Karakter Uitgevers een bundel spannende verhalen, die afgelopen zomer in Bergen zijn geschreven door studenten van Scriptplus. Gedurende twee weekenden werkten twintig auteurs onder begeleiding van Carolina Trujillo, Cathelijn Schilder en Tijl Rood aan een spannend verhaal. Alle verhalen delen als setting het kunstenaarsdorp Bergen of strand en duin in de omgeving.

De auteurs van de verhalen zijn: Karel Joos, Bip van de Neste, Monique Koemans, Ina de Weert, Jolanda Pikkaart, Alan Smithee, Jaqueline Storm, Willem van Spronsen, Bart Wentges, Lisette Dröge, Tamara Geraeds - Grootveld, René Leijtens, Karin Piters, Marian Rijk, Tijl Rood, Daniëlla van Iterson, Mary van Roden, Peet Langen, Shinta Lempers, en Roeli van Til.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Bergen bloedt het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Bergen bloedt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.