Advertentie
Bevlogen

Bevlogen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Een verhaal over liefde, vriendschap en verlies. Sinds Layla Marquez op achtjarige leeftijd haar ouders en broertje verloor, is zij voornamelijk opgegroeid in pleeggezinnen en opvangtehuizen. Vanaf de basisschool heeft Layla een bijzondere vriendschap met Fleur Vlorensteijn, een telg uit de invloedrijke familie Vlorensteijn. Fleur is Layla’s enige houvast geweest en Layla heeft Fleur altijd beschermd voor haar rommelige leven.

Het verhaal Bevlogen begint aan het einde van Layla’s eerste studiejaar. Na een jaar ploeteren heeft ze het besluit genomen zich over te geven aan haar leven als student en beste vriendin van Fleur Vlorensteijn. Layla verft haar roodbruine haren in een donkerbruine kleur en laat de verdrietige Layla vol pijn, gemis en verdriet achter zich. Het is tijd om student te zijn, samen met Fleur. En met Cedric, een jongen die ze kent via Fleur. Hij wilt een relatie met Layla, maar Layla heeft geen idee hoe dat moet. Toch geeft ze toe, want dat hoort als student. Maar hoe meer ze Cedric toelaat, hoe dichter hij bij haar geheimen komt. Geheimen die zelfs Fleur Vlorensteijn niet weet, maar wel schuld aan heeft.
Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
107
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
21 januari 2020
ISBN
9789402139228
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic