Advertentie
Schittering

Schittering

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Layla Marquez en Fleur Vlorensteijn zijn 18 jaar en beginnen een nieuw leven als student. Voordat ze deze stap zetten, gaan ze op vakantie. Layla mag met het gezin van Fleur voor een maand mee naar Toscane en daarvoor zet Layla voor het eerst sinds jaren weer een stap in het huis van familie Vlorensteijn.

Sinds Layla Marquez op achtjarige leeftijd haar ouders en broertje verloor, is zij voornamelijk opgegroeid in pleeggezinnen en opvangtehuizen. Vanaf haar 16e besloot zij zelfstandig te wonen. Iets wat ze moeilijk maar dapper aanpakt. Vanaf de basisschool heeft Layla een bijzondere vriendschap met Fleur Vlorensteijn, een telg uit de invloedrijke familie Vlorensteijn.

Hoewel Fleur en Layla al sinds hun vierde jaar vriendinnen zijn, is Layla de laatste vier jaar niet meer bij Fleur thuis geweest. Nu willen ze hun vriendschap weer oppakken, want nog steeds zijn ze Fleur en Layla. Beste vriendinnen, ondanks hun verschillen.

Schittering brengt je terug naar de jaren van DVD’s, DVD-spelers, CSI gecombineerd met Parijs en dans. Het verhaal gaat over vriendschap, verlies, eenzaamheid, maar ook dans, muziek en vrolijkheid.
Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
120
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
03 december 2019
ISBN
9789402195248
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic